Talladega wrote:
Tale jel bi zveknuo ti ovu sa brnjcom?
Talladega wrote:

Borko_motorko wrote:Evo nesto stvarno slatko da se malo odmorimo od Taletovih akrepa.

Talladega wrote:Borko_motorko wrote:Evo nesto stvarno slatko da se malo odmorimo od Taletovih akrepa.
Nekome je plastika slatka, ja licno ne podnosim.

Talladega wrote:Mora da ima mnogo vise tetovaza (i to vecih) da bi joj oprostio plastiku.

Cubric wrote:Ja mislim da ne bi. Talle je stari kontraš, tako da to što bi povalilo pola zemaljske kugle (muška polovina, mada bi je i mnoge žene spotakle), on svakako ne bi. On je više za neku egzotiku.

Cubric wrote:Ja mislim da ne bi. Talle je stari kontraš, tako da to što bi povalilo pola zemaljske kugle (muška polovina, mada bi je i mnoge žene spotakle), on svakako ne bi. On je više za neku egzotiku.

Talladega wrote:Cubric wrote:Ja mislim da ne bi. Talle je stari kontraš, tako da to što bi povalilo pola zemaljske kugle (muška polovina, mada bi je i mnoge žene spotakle), on svakako ne bi. On je više za neku egzotiku.
Talle je poseban. Jel bi bio iznenadjen kad bi ti rekao da vecinu takozvanih super-modela uopste ne smatram privlacnim, ne pale me zenske iz Playboya (zato sto vise lice na lutke nego na ziva bica), a ne privlace me ni zene koje svet smatra medju najlepsim na svetu (recimo Angelina Jolie)?
Sa druge strane, od poznatih licnosti dopadaju mi se recimo Reese Whiterspoon i posebno Kate Hudson. On je fenomenalna.

Talladega wrote:Ne zajebavaj.
Jednostavno ne volim plastiku. Devoja koju Borku cesto voli da spominje kad pricamo o tetovazama (ona koja me je upropastila) je imala silikone i sam dodir tog dela tela je bio odvratan.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest